Personvernerklæring

Personvern

Personvern er viktig for oss i Bruk4 AS som drifter Solstrand Bruk, og vi legger stor vekt på beskyttelse av dine personopplysninger. Denne Personvernerklæringen forklarer hvordan vi som dataansvarlig, behandler våre besøkendes og deltageres personopplysninger i samsvar med (EU) 2016/279 (GDPR) og Norsk personopplysningslov. Denne erklæringen gjelder i situasjoner hvor Bruk4 AS (herunder: «Bruk4 AS», «vi», «oss», «vår») behandler personopplysninger som blir innsamlet via denne nettsiden.

Ved å bruke vår side samtykker du til at dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med denne Personvernerklæringen.

Dersom du har spørsmål om personvern hos Bruk4 AS/Solstrand Bruk kan du kontakte Marit Skjøtskift på hei(a)solstrandbruk.no.

Hva er en personopplysning?

Personopplysning er enhver opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, da særlig gjennom identifikatorer som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilder,  og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer).

Type personopplysninger vi behandler

Personopplysninger vi behandler er den data du frivillig velger å registrere ved utfylling av ulike skjema på vår hjemmeside. Om du ønsker å abonnere på nyhetsbrev, søke plass som deltager, søke jobb hos oss eller ønsker å komme i kontakt med oss av andre årsaker, vil vi be deg om å fylle ut skjema med dine personopplysninger, kun tilstrekkelig for å yte de tjenestene du søker.

Eksempel på informasjon som innhentes:
– Navn, epostadresse, telefonnummer
– Tekniske opplysninger som din IP-adresse, type nettleser, brukeradferd

Formål for behandling av personopplysninger

Personopplysningene vi samler inn kan bli brukt til følgende formål:

Utvikling og optimalisering av vår nettside – Vi jobber løpende med forbedring av denne siden basert på informasjon fra deg og din bruk.

Behandle bestillinger – Registrere og iverksette behandling av henvendelser på de opphold eller tjenester du bestiller fra oss.

Svare på henvendelser fra kontaktskjema – Informasjon du deler gjør oss i stand til å gi deg en effektiv behandling ved oppfølging av henvendelser og kan bli brukt til å sende deg informasjon eller oppdateringer i forbindelse med dine henvendelser, nyheter om oss, informasjon om lignende tjenester, relaterte hendelser og nyhetsbrev etc.

Mottakere av personopplysninger

Personopplysninger som blir registrert i skjema på denne siden, vil kun bli behandlet internt i Bruk4 AS av våre ansatte som ved sin rolle er relatert til din henvendelses formål. Vi hverken selger, bytter eller på annen måte deler dine personopplysninger med eventuell tredjepart uten ditt samtykke.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små filer som lagres på din datamaskin når du besøker en nettside (om du tillater det). De gjør at siden gjenkjenner din nettleser og henter ut og lagrer informasjon.

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og for å optimere innhold på siden, samt tilpasset markedsføring på andre nettsider.

Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler i din nettleser, og/eller slette informasjonskapsler som er lagret, fra din nettleser. Blokkering av informasjonskapsler kan påvirke sidens funksjonalitet og din brukeropplevelse.

Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger

Vi behandler og lagrer opplysninger om deg kun så lenge som nødvendig for å oppfylle hensikten ved innsamlingen, deretter sletter vi informasjonen.

Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i inntil 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har hatt interaksjon med Bruk4 AS de siste 2 årene via telefon, ved å besvare e-post, lastet ned materiale på nettsiden eller registrert deg via et skjema.

Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessige eposter, for eksempel nyhetsbrev, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i inntil 2 år før vi sletter informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har til enhver tid rett til innsyn i de personopplysninger Bruk4 AS har registrert om deg. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke informasjonsflyten og pågående dialog med oss.

Om personvernerklæringens versjon

Bruk4 AS reserverer seg retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen til et hvilket som helst tidspunkt. Du bør derfor besøke denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert på siste versjon.
Sist oppdatert: 27.12.2020