Fasiliteter

Innsjekk

Innsjekk gjøres mellom klokken 16:00 og 21:00. Ring telefonnummeret som står på døren, så vil en av vertskapet ta deg imot og sjekke deg/dere inn. Du betaler for oppholdet ved ankomst, og vi foretrekker at du betaler med kort. 

Parkering

Vi har gratis parkering for våre gjester på utendørs parkeringsplass direkte tilknyttet Solstrand Bruk. Ingen reservasjon tilgjengelig, men det er god kapasitet. 

WiFi

Gratis WiFi er tilgjengelig for alle våre gjester. 

Servering

I sommersesongen inkluderer vi både frokost og middag i ditt besøk hos oss. Vi har alle rettigheter, så du er velkommen til å nyte et glass med noe spennende og lokalt, eller velg blant kjente merkevarer. 

Middag serveres klokken 19:00 på ankomstdag, frokost serveres kl 9:00. 

Du kan også bestille matpakke og kaffe til termosen din når du sjekker inn, så er du klar for turen videre. 

Utsjekk

Utsjekk er selvbetjent, du legger bare igjen nøkkelen i kassa på resepsjonsdisken når du er klar for å reise. Utsjekk må skje før kl 11, men du er velkommen til å la bilen stå på parkeringsplassen om du ønsker å gå en tur eller ta et bad før du reiser videre. 

Badebrygge

Solstrand Bruk har brygge i Øymarkssjøen, bare noen få meter fra hovedhuset. Her kan du nyte naturen fra bryggekanten, ta et bad, legge til med egen båt eller leie kano av oss for en padletur i fantastiske omgivelser. 

 

Sykkelvennlig vertskap

Solstrand Bruk ligger langs nasjonal sykkelrute nr 9, Villmarksruta og som et naturlig stopp i den nye sykkelruten Unionsleden. Vi er sertifisert som sykkelvennlig vertskap av Syklistforeningen og ønsker både deg og din sykkel velkommen til oss. 

Les mer om sykkelvennlig vertskap på Syklistforeningen sine sider her.

Kjæledyr

Kjæledyr er hjertelig velkommen til oss, men gi oss beskjed i forkant av oppholdet. Rengjøringsavgift: 250kr per rom/opphold med kjæledyr. 

Scroll to top