Arrangement

Vi ønsker store og små grupper velkommen til Solstrand Bruk. Konfirmantleir, konferanse, selskap, sosialt treff med foreningen eller noe helt annet? Vi skreddersyr en pakke som passer ditt arrangement og sørger for å ta hånd om det praktiske, slik at du kan fokusere på dine gjester og deltagere.

Overnatting
Vi huser dere i ønsket form, enten det er enkeltrom eller flerpersonsrom. Vi har 30 rom fordelt på økonomirom og rom med privat bad, og totalt sengeplass til 85 personer.

Servering
Vi serverer alle måltider fra frokostbuffet til treretters selskapsmeny. Vi har alle rettigheter. Om du ønsker matpakkelunsj og en enkel rett til middag eller sesongbasert middag på lokale råvarer er helt opp til deg. God mat blir det uansett!

Møterom
Vi ordner med møte/oppholdsrom for store eller små grupper. Pausen kan nytes på terrassen med den deilige utsikten, eller ta en benstrekk og rusle en tur ned til brygga vår i Øymarkssjøen.

Fasiliteter
Gratis parkering, internett, stor plen og egen badebrygge. Les mer om våre fasiliteter her.
Vi er også behjelpelig med turforslag, aktiviteter i området og innhold til deres arrangement. Du finner mange forslag til ekstern aktivitet på Visit Indre Østfold sine sider her.

Send oss en forespørsel for ditt arrangement:

Oppgi gjerne så mye informasjon som mulig om ditt arrangement. Ønsket bevertning, behov for overnatting, lengde på arrangementet osv.
Scroll to top